Na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Centar za religijske nauke „Kom“ učestvovao je četvrti put na jednom od najvećih sajmova knjiga u Evropi, 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Na štandu Centra „Kom“ u hali 4 ljubiteljima pisane reči bila su ponuđena sva dosadašnja izdanja Centra o filozofskoj i racionalnoj baštini islama.

Takođe, posetioci su mogli da na jednom mestu pronađu sve brojeve časopisa za religijske nauke „Kom“. Podsećamo da je časopis „Kom“ svrstan od 2014. na listu kategorizacije naučnih časopisa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja R. Srbije i indeksira se u bazama podataka SCIndeks, DOAJ i CEEOL.

Članovi Saveta osnivača Centra „Kom“ u toku svih osam dana Sajma knjiga u Beogradu razgovarali su na štandu Centra s brojnim zainteresovanim studentima i istraživačima o raznim pitanjima iz oblasti religijske filozofije, religijske civilizacije i savremenog religijskog mišljenja.

Na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, na više od 30.000 m2 bruto izložbenog prostora, učešće je uzelo čak 519 direktnih izlagača, od toga 403 domaća i 116 stranih izlagača. Sajam knjiga u 2017. godini pratilo je oko 1.200 akreditovanih novinara, snimatelja, fotoreportera, elektronskih, štampanih i on-lajn medija iz Srbije i drugih zemalja. Registrovano je 187.457 posetilaca.

Na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga učestvovali su, pored izlagača iz Srbije, izlagači iz Angole, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Indije, Irana, Japana, Kanade, Kine, Makedonije, Rumunije, Rusije, Turske, Ukrajine, Hrvatske, Crne Gore, Češke Republike i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Počasni gost je bila književnost na nemačkom jeziku koju su predstavljali Nemačka, Austrija, Švajcarska i Lihtenštajn.

Pratite nas na Facebook-u  Pratite nas na Twitter-u  Pratite nas na Youtube-u  Pratite nas na Scribd-u 

Anketa
Koje knjige u izdanju Centra za religijske nauke Kom imate?
Istorija kulture i civilizacije islama i Irana. Dr Ali Akbar Velajati
Kratka istorija islamske filozofije. Dr Tehran, dr Seid i dr Muamer Halilović
Moć društva: islam, filozofija, civilizacija. Dr Muamer Halilović
Nauka i filozofija. Dr Hamid Parsanija
Sveto i savremeno: ogledi o političkoj filozofiji i reformističkoj misli u islamu. Dr Seid Halilović
Svetovi u nama, svetovi iznad nas. Dr Tehran Halilović
Loading ... Loading ...