Na Beogradskom sajmu knjiga

Centar za religijske nauke „Kom“ učestvovao je na 59. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji je održan od 26. oktobra do 2. novembra 2014. Oko 970 učesnika ovogodišnjeg sajma, na preko 30.000 m2 bruto izložbenog prostora, predstavilo je svoja izdanja posetiocima trećeg po veličini i drugog najstarijeg sajma knjiga u Evropi. Ove godine registrovano je više od 160 hiljada posetilaca.

Štand Centra za religijske nauke „Kom“ nalazio se u hali 4 (štand 4037). Brojni posetioci su pokazali posebno interesovanje za novu monografiju „Kratka istorija islamske filozofije“ u izdanju Centra „Kom“.

Na osnovu organizacionog usmerenja učešća Centra na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu, na našem štandu posetioci su u toku celog sajma mogli da razgovaraju sa prisutnim članom Saveta osnivača Centra za religijske nauke „Kom“. Opširno i mnogostruko se razgovaralo o različitim temama koje su povezane sa naučnim orijentacijama Centra. Štand Centra „Kom“ posetili su i gosti iz brojnih gradova Srbije i BiH, kao i specijalni gosti iz Irana sa čuvenog al-Mustafa internacionalnog univerziteta, prof. dr Radžai prorektor za istraživanje i prof. dr Mirfatemi prorektor za finansije.

Pratite nas na Facebook-u  Pratite nas na Twitter-u  Pratite nas na Youtube-u  Pratite nas na Scribd-u 

Anketa
Koje knjige u izdanju Centra za religijske nauke Kom imate?
Istorija kulture i civilizacije islama i Irana. Dr Ali Akbar Velajati
Kratka istorija islamske filozofije. Dr Tehran, dr Seid i dr Muamer Halilović
Moć društva: islam, filozofija, civilizacija. Dr Muamer Halilović
Nauka i filozofija. Dr Hamid Parsanija
Sveto i savremeno: ogledi o političkoj filozofiji i reformističkoj misli u islamu. Dr Seid Halilović
Svetovi u nama, svetovi iznad nas. Dr Tehran Halilović
Loading ... Loading ...